Inzapezitii care niciodata nu asculta

Ma uitam pe la TV adineaori si se discuta despre codurile galbene de zapada, viscol si despre cei care raman inzapeziti la dracu’n praznic… De ce raman inzapeziti? Pai pentru ca ei se cred niste Dumnezei la volan cu experienta in a conduce mai mare de cat varsta planetei in sine, sunt genul de oameni care merg pe ideea ca lor “nu li se poate intampla niciodata nimic”.

Pai atunci cand ai o asemenea mentalitate bineinteles ca nu o sa iti cumperi niciodata cauciucuri de iarna, bineinteles ca nu o sa iti cumperi niciodata lanturi, nu o sa pleci la drum cu rezervorul plin sau cu lopata + sacul de nisip la tine. Asta inseamna sa fii roman, alias taran prost si batut in cap pe care autoritatile chiar ar trebui sa il lase acolo in camp sa degere de frig in momentul cand suna la 112.

Inzapezitii sunt genul de oameni care niciodata nu asculta si au pretentia ca statul sa le curete de pe carosabil si ultimul fulg din cale atunci cand au ei de facut un drum. Genul astia de oameni ar trebui impuscati. Toata lumea da stiri pe la TV ca A1 e blocata si ei unde credeti ca se duc? Pe A1. Discutam despre niste oameni batuti in cap care se cred mai presus de vreme , de Dumnezeu, de autoritati.

Atunci cand te crezi un Guri, cred ca ai merita sa zaci oleaca prin camp sa degeri de frig tu, cu familia ta de boschetari, ca oameni nu sunteti de cat in imaginatia voastra. In fiecare an aceeasi poveste cu dobitocii astia care nu asculta si pornesc la drum fara sa fie nevoie si bineinteles, fara sa aiba masina pregatita. Eu unul cred ca daca idiotii astia fac probleme si ajung prin santuri, ar trebui sa suporte vreo 4000 de lei costul interventiei…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.