Veniturile din afiliere sunt mici? Iata 3 motive principale pentru care nu se fac bani

Din punctul meu de vedere, sa-mi fie cu iertare, afilierea in Romania este o gluma proasta de ambele parti ale baricadei. Atat magazinele ies in evidenta prin atentie, 1% comision, cat si bloggerii care fac niste recomandari de te doare capul. Haideti sa vedem, din punctul meu de vedere, care sunt motivele pentru care in Romania nu se fac bani din afiliere desi se cumpara destul de mult…

3 motive pentru care nu se fac bani din afiliere in Romania

  1. Comisioanele magazinelor online sunt ridicole, de genul 1%. Pai daca cineva cumpara sa zicem un iPhone recomandat de tine si acel iPhone costa 3000 de lei, tu o sa faci 30 de lei, din care se scad impozite, cotizatii si contributii la sistemele de asigurari de sanatate si pensii.
  2. Articolele de pe bloguri sunt niste tampenii. Bloggerii care recomanda produsele nu le-au avut niciodata in teste. Cum poti recomanda ceva ce nu ai avut? Nu inteleg… In Romania se face review din review-ul altuia si asa mai departe.
  3. Articolele de pe bloguri, sunt niste simple amplificari ale prezentarilor specificatiilor de pe site-urile care vand produsele respective. Adica ce inseamna afiliere la romani: iei specificatiile produsului si le pui la tine pe blog + link de afiliat. Pai cu ce ai ajutat omul sa se hotarasca? Ce informatie ai adus in plus? Niciuna…

Pai atata timp cat nimeni nu este serios in acest domeniu al afilierii, cum sa se faca bani? E un cerc vicios specific tarii in care traim, Romania. Amazon a inceput sa baneze pe cei care fac review fake, probabil in Romania nu se va intampla asta niciodata cu Emag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.