Ieri era sa arunc telefonul la cosul de gunoi

In momentul actual, telefonul face figuri dupa figuri. In primul rand, e spart. Mi-a cazut din mana si s-a facut sticla de la touchscreen tandari. Apoi, cand e frig afara incepe sa tremure imaginea pe partea de jos a display-ului. De la jumatate in jos face niste linii de toate visele si tremura de nu mai vezi nimic acolo. In al treilea rand, se misca foarte greu. Are perioade cand se blocheaza de-mi vine sa dau cu el pe fereastra, altceva nimic. Mie-mi place viteza, nu imi place sa astept dupa nimic, nu-mi place sa astept dupa oameni, ce sa mai zic de un rahat de aplicatie care se blocheaza si nu stii niciodata cand isi revine.

Ca sa spun si ce fel de telefon este, o sa il strigam pe numele lui: Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim. L-am cumparat de la RCS-RDS in momentul in care au trecut reteaua de la 2G/3G la exclusiv 3G  intrucat nu aveam nici macar un telefon in casa capabil sa functioneze in reteaua 3G. Pe atunci nu aveam smartphone-uri. Telefoanele mele erau un Nokia C3 si un  Sony Ericsson Elm blocat in Orange. Asadar, am fost nevoit sa iau inima targului.

Trebuie sa fac cumva si sa reusesc sa schimb telefonul asta o data pentru totdeauna ca m-am saturat. Cand imi e lumea mai draga, incepe sa faca figuri. Sa nu mai zic de acum 3 zile cand am plecat cu el de-acasa incarcat 80%, am ajuns in oras 30 de minute mai tarziu, am pornit Maps si GPS ca sa caut o strada pe care trebuia sa ajung si ce sa vezi? Dintr-o data s-a stins complet. L-am pornit si mai avea 2% baterie. Cum pastele ma-sii ma? Cum sa nu-l arunci la tomberon?

One Response

  1. G August 31, 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.