Dependenta de jocurile Android

Desi ma stiam un adevarat pasionat de jocuri, indiferent de natura lor, atunci cand vine vorba despre jocurile Android, nu-mi prea starnesc atentia. Asta si poate pentru ca sunt foarte simple si de cele mai multe ori slabe calitativ. Nu sunt finisate, grafica e de rahat daca nu ai si un telefon pe masura sau pur si simplu developerul nu se cazneste sa faca si grafica, nu doar gameplay.

Totusi, de cateva zile imi tot bat capul cu un joculet destul de interesant pe nume Soccer Stars, aplicatie care arata destul de bine de altfel si care se misca super ok. De fapt, are la baza ceva destul de simplu. Joculetul e foarte addictive, adica te face sa revii mereu si sa mai joci o runda. Faptul ca-i la inceput de drum e putin cam enervant, multe ferestre popup care te imping de la spate sa faci lucruri pe care tu in mod normal nu le-ai face, de genul sa inviti prietenii, sa dai share la rezultate si etc…

Pe langa Soccer Stars ma mai joc si 8 Ball Pool tot de la Miniclip. Este epicul joculet care facea senzatie pe net si pe Facebook mai de mult. Acum, este si pe Android si sunt milioane de jucatori in intreaga lume, niciodata nu se va pune problema sa nu ai cu cine sa te joci.

Imi mai plac si joculetele in care trebuie sa parchezi masini. Nu am mai jucat de mult timp asa ceva, nu am ce nume sa va dau pentru ca nu le mai stiu, insa daca veti cauta titluri care incep cu “parking” o sa gasiti o lista lunga cu asemenea aplicatii.

Jocurile Android dau dependenta din pacate si mesajele push contribuie destul de mult. Atunci cand vezi notificarea in forma de minge de fotbal imediat iti vine cheful de Soccer Stars.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.