Fumatul pe strada trebuie interzis din cauza oamenilor, nu a obiceiului in sine

fumat

Fumatul in spatiile publice, inclusiv pe strada trebuie sa  dispara si asta nu din cauza faptului ca asa e prin strainatate, ci din cauza faptului ca in Romania oamenii sunt atat de nesimtiti, incat nu merita sa aiba nimic. Mergeam ieri agale in spatele unui tip care fuma si avea obiceiul prost sa sufle fumul pe care il tragea din tigara intr-o parte, fum care ajungea in nasul meu.

Pai cu alte cuvinte, nu-i placea sa isi dea cu propriul fum in nas, insa osandea pe cei din spate la tohoc fara sa se gandeasca la faptul ca poate nu le convine acest lucru. Nesimtitii nu merita sa aiba nimic. Nu merita sa li se permita sa fumeze pe strada atata timp cat isi bat joc de ceilalti cetateni pe langa care trec sau in fata carora se alfa. Oricum, e urat sa fumezi pe strada, unii nu se pot abtine dar nu le pasa.

Sa nu mai zic de cei care fumeaza pe strada si arunca chistoacele pe fie unde, oriunde numai in scrumierele amplasate pe cosurile de gunoi nu. Bineinteles ca asa au fost invatati de mami si tati, eventual de la ei au deprins si prostul obicei de a fuma. Poate ca de la parinti cer bani de tigari. Ca e tare greu cu munca de altfel… Doar nu o sa se duca sa isi rupa munca necalificata pe 7 milioane.

Totul porneste de la bun simt si a fuma pe strada in nasul altora nu e de bun simt. Sa arunci chistoacele pe jos cand ai alterantiva nu e de bun simt si chiar daca nu ai avea scrumiere la discretie, nu arunci pe strada. In casa dupa ce mananci ciocolata arunci ambalajul in mijlocul camerei c anu ai cos de gunoi fix acolo? Ehe, cat bun simt lipseste din societatea actuala…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.