Instructor auto – meseria pe care nimeni nu o mai ia in serios

Din pacate, instructorii auto din ziua de azi nu mai sunt seriosi. Exista doar niste oameni care se fac instructori pentru ca iasa un ban in plus, nu oameni ghidati de pasiune pentru ceva. Am vazut astfel instructori auto care tipa la elevi si chiar ii jignesc. Nu vreau sa dau nume, insa sunt in Severin destui aciuiti pe la diverse scoli de soferi de mare importanta. Au trecut saltul de la vanzatori de lubenita la instructori auto asa, dintr-o data, fara sa se cizeleze absolut deloc…

Care este rezultatul? Pai rezultatul se vede in trafic, tinerii habar nu au sa parcheze o masina pentru ca nici un instructor nu are rabdare sa ii invete. Ca sa fi instructor trebuie sa ai in primul rand rabdare si sa iti placa ceea ce faci. Atata timp cat te chinui sa indeplinesti niste atributii de serviciu, cred ca sunt sanse minime sa faci si treaba buna. In plus, lucrezi cu oameni, nu toti sunt facuti pentru asemenea joburi dar cum prostii gandesc ca daca x poate, poate si el, cine e de vina?

Examenele care se dau pe la ARR pentru atestarea instructorilor auto nu cred ca sunt pe bune, ca nici examenele care se dau pentru atestatele profesionale. Probabil vine cineva si iti sopteste raspunsurile, ori e posibil sa fie pe bune dar doar in anumite orase in care seriozitatea inca mai exista. Cu parere de rau o spun, instructorii auto din ziua de azi sunt o gluma proasta, niste oameni care nu isi dau interesul chiar daca sunt platiti. Pai va spun cum am fost eu chemat la orele de conducere cu o zi inainte de examen, ca cica trei saptamani nu avea timp instructorul… Penibil..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.