Dropbox – cea mai simpla solutie pentru cei care nu doresc sa piarda vreodata fisierele

Folosesc Dropbox de vreo cativa ani si pot spune ca are destul de multe avantaje, despre care vom discuta si noi in cele ce urmeaza. Exista multe aplicatii de cloud storage, chiar gratuite, insa nu se compara cu Dropbox din punctul meu de vedere.

De fapt, si Dropbox este gratuit daca te multumesti doar cu un spatiu de 2 GB de depozitare, suficient din punctul meu de vedere atata timp cat lucrezi cu fisiere marunte. Partea buna este ca le poti accesa mereu si de pe telefon si de pe tableta si de pe laptop, exista aplicatii Dropbox pentru diverse platforme care merg foarte bine…

Cel mai important este ca atata timp cat lucrezi fisierele direct pe Dropbox, nu le vei putea pierde niciodata. Dropbox are o optiune de a restaura fisierele sterse permanent. Mie mi-a fost utila de multe ori aceasta functie pentru ca eu editez si scriu texte.

Din greseala, am sters anumite fisiere si le-am putut recupera de pe Dropbox chiar daca ele fizic nu mai existau in folderul respectiv. Exista optiunea de Restore pe care o poti accesa de fiecare data cand ai nevoie sa restaurezi un fisier.

In plus, daca discutam despre fisiere care se salveaza succesiv, de exemplu un fisier Excel sau Word pe care il salvezi din 10 in 10 minute, de 6 ori intr-o ora, pe Dropbox, cand vei dori sa restaurezi fisierul, vei avea posibilitatea sa restaurezi fisierul la stadiul diferitelor salvari efectuate.

Daca doresti, poti sa il recuperezi de unde l-ai salvat a 4-a oara sau a 2-a oara, nu neaparat a 6-a oara. E o functie foarte inteligenta dupa parerea mea si faptul ca nu se poate sterge nimic niciodata face din Dropbox una dintre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna, aplicatii cloud din lume la ora actuala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.