Ai un camion si nu stii de unde sa cumperi cauciucuri ieftine? Afla din acest articol

Industria transporturilor din Romania este destul de controversata. Bani prea multi nu se fac, insa exista atat de multe taxe, impozite si restrictii, incat nu inteleg de ce se incapataneaza unii sa continue sa faca afaceri intr-o tara ca asta. Sa nu mai zic de pretul combustibilului la pompa, mult mai mare ca in Europa. Ei bine, multi transportatori se axeaza pe Europa de ceva vreme, chiar daca au sediile prin Romania si cand iesi in lume, ai nevoie de anvelope pentru camioane care sa corespunda standardelor.

In Europa nu merge ca in Romania, sa mergi cu cauciucurile pana iese sarma din ele si sa scapi de controale cu spaga. Acolo daca nu esti in regula cu ceva, ai primit amenda de nu te vezi, uneori nu face transportul pe care il ai de efectuat cat amenda in sine. E destul de complicat si din acest motiv ai nevoie de anvelope pentru camioane de calitate care sa fie in standarde, trebuie respectat timpii de tranzit si de odihna, nu merge ca in tara cu magnetul si asa mai departe.

Poti cumpara anvelope pentru camioane la cel mai bun pret din Romania de pe acvila-romania.ro. Sunt cam singurii capabili sa aduca niste preturi ceva mai omenesti pentru buzunarele noastre de romani saraci si asupriti de niste legi mult mai dure ca in UE in ceea ce priveste taxarea si impozitarea, din pacate. Sa stiti ca puteti cumpara si cauciucuri industriale de la Acvila Romania in cazul in care aveti nevoie pentru tractoare sau utilaje diverse. In majoritatea cazurilor cei care au camioane au si ceva utilaje prin curte cu care rezolva diverse treburi, asa ca –am gandit sa va aduc la cunostinta si acest lucru.

Sfatul meu este sa aveti grija cu camioanele si cu utilajele atunci cand activati atat in tara cat si in strainatate. Desi strainatatea e mai dura si cere niste masini mai intretinute, eu unul zic ca se merita efortul, investitia. Nu uitati ca niste anvelope bune pot sa faca diferenta intre un accident si un accident care putea fi evitat, asa ca mare atentie si spor la bani cum s-ar zice… Drumuri bune!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.