Vrei un living modern? Iata cum trebuie sa il mobilezi

Livingul este camera in care petrecem cel mai mult timp. Din aceasta cauza, cred ca merita mai multa atentie din partea noastra aceasta camera in momentul in care o mobilam. Ideea este destul de simpla, pentru a mobila modern o camera, un living, nu ai nevoie de studii, nici macar nu ai nevoie sa fi la curent cu moda. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi sfaturile de mai jos si te asigur ca o sa faci treaba buna. Sunt sfaturi pe care eu personal le-am probat atunci cand am mobilat apartamentul anul trecut. Alaturi de sfaturi, va impartasesc si cateva modele de canapele extensibile pentru living care imi plac.

3 sfaturi pentru un living modern, demn de anul 2016

  1. Nu investiti in mobila care ocupa spatiul aiurea. La moda este mobila care are un design robust si este utila in acelasi timp. eu cand am cumparat mobila, am cumparat ceva foarte robust pentru ca oricum era destul de mica camera. In plus, ma interesa si mobila pentru living de calitate, nu doar mobila pentru living, asa ca va indrum si pe voi de unde am cumparat eu, acaju.ro.
  2. Mare atentie la canapele. Mergeti pe cele extensibile pentru ca nu se stie niciodata cine ramane pe la voi si veti fi nevoiti sa improvizati paturi pe jos. De ce sa faceti asta cand exista o solutie moderna sub forma de canapele extensibile? De asemenea, cand alegeti canapeaua, aveti grija sa fie in tonul camerei, sa se potriveasca cromatic.
  3. Tehnologia de ultima ora e obligatorie pentru un living modern. Asta inseamna un televizor cu diagonala de cel putin 100 cm in cazul in care aveti o camera destul de mare. Si sa fie 4K, obligatoriu. Pe langa acest TV, as mai adauga un Xbox One pentru distractie…

Bineinteles, daca doriti sa decorati casa in functie de zodie, sunteti liberi sa o faceti, insa parerea mea este ca ar trebui sa fim putin realisti si sa incercam pe cat posibil sa punem la cale o casa in care sa ne simtim cat mai bine. Cum o punem la cale? Asigurandu-i o cromatica placuta ochiului, folosind echipamentele moderne si bineinteles, mobila de calitate trebuie sa fie o prioritate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.