Emag cenzureaza review-urile negative?

Dupa cum bine stiti, exista posibilitatea de a adauga un review produsului cumparat de pe Emag. Dupa ce achizitia este confirmata si produsul se afla la tine de ceva vreme, primesti pe mail o instiintare de la Emag prin care te anunta ca poti face un review produsului ca sa poata si alti viitori clienti sa vada opinia unui om care deja are produsul in batatura… Foarte faina initiativa, dar daca ar functiona ar fi si mai ok.

Care este de fapt problema cu aceasta posibilitate de a-ti exprima opinia in legatura cu produsul cumparat… Pai nu functioneaza. Adica eu trimit acel review si primesc mesajul din imagine, ca Emag o sa revizuiasca ce-am scris eu. Pai, bineinteles ca or sa revizuiasca, doar nu or sa lase opiniile negative cacalau, ca la ele acasa, ca asa nu o sa mai cumpere nimeni produsele…

Acuma, stau si ma intreb cat timp va asta acel review sub revizuire si daca exista un departament special al celor de la Emag care se ocupa cu treaba asta. Adica platesc special oameni care sa citeasca tot ce posteaza cei care cumpara? mi se pare o munca de Sisif la cate vanzari au ei si chiar daca nu toti trimit review, pune chiar si 5% din totalul volumului de vanzari, si tot iese o cifra de te iei cu mainile de par.

Nu stiu ce sa cred inca, cert este ca acele review-uri ar trebui sa fie postate instant, nu revizuite de cineva pentru ca eu unul achizitia am facut-o, asta se poate controla automat prin ceva script. Sunt autentificat in cont cand lansez un review… Dar, poate ca ma agit eu prea mult de pomana. Pana la urma, e doar un simplu review… Astept clipa in care o sa vad si eu acel review publicat.

3 Comments

  1. Razvan Bobe July 17, 2018
  2. iani November 27, 2018
  3. Banu Daniel June 17, 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.