Micimea oamenilor care se plimba cu taxi

De curand am avut o problema cu masina, nu mai mergea alternatorul si am fost nevoit sa merg cu taxi pana la ANAF si inapoi, la cumparaturi, in fine, important este ca am auzit niste chestii destul de interesante de la soferii de taxi in masinile carora am avut onoarea sa ma urc. Am ramas si traznit… De fapt, nu e chiar de mirare daca ne gandim in ce tara traim, in ce judet traim mai bine zis… Asadar, haideti sa discutam despre cele mai stupide specimene de oameni care se plimba cu taxiul.

4 tipuri de oameni marunti care se plimba cu taxiul

  1. Milogul. Este genul de persoana care atunci cand cursa face 4,70 RON, asteapta cu nerabdare sa ii dai cei 30 de bani rest. Nu se da jos din masina daca nu ii dai restul. Ce-or face cu ei, nu pot sa inteleg. N-au auzit ca fulgerul e atras de metal?
  2. Lenesul. Este genul de om care cheama taxiul pentru a-l duce trei colturi. Nici macar nu apuca sa se modifice suma de pe casa de marcat, semn ca nu s-a facut nici macar 1 kilometru. Exista oameni nesimtiti si lenesi care au impresia ca taxiurile sunt obligate sa le cate starvurile 100m.
  3. Speriatul. Speriatul este omul care intotdeauna are impresia ca taximetristul il fura. Ca el a platit mai putin pe cursa acum nustiu cat timp si ca acum a platit mai mult, ca este ocolit intentionat. Este tipicul omului care are impresia ca toti sunt hoti si el e pagubit constant de toata lumea…
  4. Porcul. Exista oameni care n-ar trebui sa traiasca, ci impuscati direct atunci cand se constata ca sunt nesimtiti fara margini. Aici bagam pe cei care isi cara cainii cu masinile si mozolesc toata bancheta, cei care umplu de noroi, mananca in masina si asa mai departe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.