Cat de mult inseamna sa ai un site de prezentare si la cine ar trebui sa apelezi pentru constructia lui

In ziua de azi nu ai cum sa existi cu o firma daca nu ai un site de prezentare pe care sa il arati celor din jur, pe care sa il gaseasca cei interesati de serviciile pe care tu le aduci pe piata. Problema este ca unii oameni s-au nascut intr-o epoca in care nu exista tehnologie si e destul de dificil sa ii faci sa inteleaga faptul ca in anul 2016 e foarte important sa existi online. Multi astfel de oameni care se feresc sa investeasca in online nu stiu cat costa un site de prezentare  din pacate, nu costa o avere.

Din punctul meu de vedere, nu ca as fi eu vre-un Nostradamus, cred cu tarie ca in urmatorii ani online-ul va depasi ca importanta tot ce inseamna offline. Mai exact, daca cineva o sa aiba nevoie de servicii, va cauta imediat pe net, nu se va apuca sa se intereseze in stanga si in dreapta cum se intampla in prezent. De ce? Pentru ca internetul are puterea feedback-ului. Daca faci lucruri nelalocul lor vei fi pedepsit intr-un fel sau altul. Internetul este puterea in secolul 21 si cu cat se va intelege mai rapid acest lucru cu atat va fi mai bine.

Cel mai clar se vede importanta internetului in sfera vanzarilor. Magazinele online incep sa fie din ce in ce mai multe si mai diversificate. Cat costa un magazin online? Mult mai putin de cat sa amenajezi unul real, intr-o incinta undeva printr-un oras. Din ce in ce mai multi patroni de buticuri incep sa se mute pe internet folosindu-se de un magazin online si nu fac rau, e o decizie foarte buna pentru ca de exemplu, Emag a reusit sa aiba deja peste 50% vanzari de pe telefoane si tablete, mult mai la indemana de cat calculatoarele si  laptopuri. Asta inseamna ca online-ul in ziua de azi are un potential urias daca stam sa ne gandim la posibilitatea ca cineva sa cumpere de la tine folosind un simplu telefon.

Internetul are un foarte mare potential, asa ca e important ca cei care presteaza servicii sau vand prin orase sa inteleaga acest lucru…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.