Voi ce parere aveti de Biziday si Moise Guran?

Il tot vad si aud pe Moise Guran peste tot… si la TV, si la radio, nu scap de el nici in presa scrisa nici pe blogurile online. Omul este atat de bine infipt in mass-media, incat nu ai cum sa scapi de el. Uneori as putea sa jur ca este chiar mai popular de cat Iohanis in sine sau Basescu. Tipul este din Drobeta Turnu Severin si cred ca a plecat la Bucuresti cu o idee destul de buna, sa reuseasca in viata.

Cei care au trait pe la Severin stiu de ce spun asta, pot sa inteleaga. Aici totul e putred si cand ai scapat de nemernicia din acest oras simiti ca ai scapat de o povara, ca si cum te-ai fi eliberat dintr-o puscarie. Oamenii sunt prosti, ingramaditi, nesimtiti, golanie multa si asa mai departe, sa nu mai zic de tigani…

In fine, ideea este ca omul a ajuns destul de mare si a ajuns sa fie foarte bun in domeniul in care activeaza, economie. Multa lume se uita la Moise Guran si il apreciaza. Exista si oameni care il contesta, ca in orice stat in care se respecta dreptul la opinie. Acuma ca or fi mai multi cei care il contesta de cat cei care il apreciaza, habar nu am.

Din punctul meu de vedere este un tip super ok care in 80% din cazuri are dreptate in ceea ce spune. Ca o mai ia el prin balarii din cand in cand, cred ca nimeni nu este perfect. Eu il accept asa cum este si ii urmaresc de cate ori am ocazia, destul de rar, emisiunea Biziday… Nu stiu, mie imi place. Nu stiu voi ce parere aveti si poate ar trebui sa imi lasati un comentariu ca sa vad si eu parerea altora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.