Sa cumperi o pereche de incaltaminte nu e chiar asa simplu

Nu e chiar asa de simplu sa iti cumperi o pereche de incaltari in ziua de azi pentru ca in magazinele din oras gasesti numai chinezarii scumpe, fara diversitate iar pe net gasesti chinezarii ieftine, foarte diversificate. E un paradox cu diversitatea functioneaza pe internet impotriva celui care doreste un lucru de calitate, insa daca oamenii cer ieftin si prost, magazinele se confirmeaza si le ofera exact ceea ce isi doresc.

Am tot cautat incaltaminte de calitate si nu a fost chip sa gasesc. Adica exista prin magazinele din oras dar au niste preturi de nu ai cum sa te atingi de ele, de la 350 de lei in sus. Atata timp cat salariul minim pe economie in Romania este 777 lei net bani in mana, eu unul consider ca nu am cum sa dau 400 de lei pe o pereche de incaltari. E de-a dreptul ridicol si culmea ca altii cumpara fara sa stea pe ganduri asa ceva…

Am cautat pe net, aici intr-adevar preturile sunt ceva mai mici pentru aceeasi calitate, aceleasi modele si cred ca oamenii ar trebui sa fie mai deschisi in ceea ce priveste internetul pentru ca de exemplu ce in oras se vinde cu 350 de lei, pe internet gasesti cu 200-250 de lei. De-asta zic ca nu-i ok sa dai mai mult de jumatate de salariu pe o pereche de incaltaminte, nu face atata, sunt adaosuri comerciale foarte mari.

Am cautat ceva ghetute pentru iarna si in afara de Deichmann nu am vazut nimic interesant. Ei sunt singurii care mai au ceva marfa mai ieftina cat de cat. V-am povestit ca am luat de la ei niste adidasi in care am alergat mii de km si sunt inca in stare destul de buna… In rest, totul e praf si pulbere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.