O afacere in Bucuresti are nevoie de un contabil pe masura

Sa ai o firma in ziua de azi nu e deloc simplu pentru ca legislatie e din ce in ce mai stufoasa si mai greu de inteles, concurenta de asemenea este destul de mare iar controalele din partea statului, in special ANAF-ul, incep sa ceara din ce in ce mai multa corectitudine si ordine in acte. Daca te gandesti putin, nu e nimic ciudat.

Cred ca asa ar trebui sa fie intr-o tara normala, doar ca in Romania chestia asta cu contabilitatea a fost lasata la voia intamplarii, neglijata, spuneti voi cum credeti de cuviinta. Cunosc oameni care au lucrat in firme ani de zile si nu au invatat sa faca un NIR corect sau sa completeze un Raport de Gestiune Periodic.

Sa nu mai zic de chestii mult mai avansate in ceea ce priveste contabilitatea. Contabilitatea primara a fost neglijata total.

De fapt, exista dota feluri de patroni: cei care au pretentia ca angajatii sa faca si contabilitate primara, putini la numar pentru ca si angajatii care-si dau interesul sa o faca bine sunt destul de putini, si patronii care nu pun in seama angajatilor contabilitatea de nici un fel.

Cei din urma au cel mai mult de pierdut si asta din cauza faptului ca de contabilitate intr-un final nu se ocupa nimeni, lucru foarte grav de altfel. Cunosc si asemenea exemple si sunt curios pe unde ar scoate camasa in caz de ceva control cei mai sus mentionati…

Ei bine, in ziua de azi poti apela la o firma de contabilitate care sa iti ia de pe umeri aceasta responsabilitate. Click aici pentru servicii de contabilitate in Bucuresti. Cei care nu se afla in capitala pot sa isi caute firme de contabilitate in zonele lor, in orasele lor si cu siguranta vor gasi ceva.

Imposibil sa nu existe si in alte orase si va spun ca aceste colaborari pe parte de contabilitate sunt foarte necesare. S-au dus vremurile in care puteam sa lasam balta contabilitatea. Banuiesc ca sunteti la curent cu ultimele controale ale ANAF-ului de vara trecuta cand s-au inchis pe capete mii de firme din cauza contabilitatii precare.

Cred ca cei care tin la afacerile pe care le intretin nu vor ezita sa apeleze la o firma de contabilitate. Atata timp cat exista frica pentru propria afacere, trebuie sa existe si constiinta. Aceasta constiinta va impinge de la spate oamenii sa faca lucrurile asa cum trebuie si sa stea la adapostul amenzilor venite din partea controalelor.

Dupa ce ca se traieste greu in Romania, taxele si impozitele pe care firmele le platesc sunt uriase, asta mai lipseste sa faca ravagii si controalele, sa ia si putinii bani pe care unii dintre noi se chinuie sa ii faca in mod cinstit. Si pentru ce? Pentru contabilitate gresita sau neglijenta? Va spun ca nu se merita.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.