Sa cumperi o masina second hand intr-o tara bazata pe second hand nu e deloc simplu

Spun asta dupa vreo luna de zile de cand tot caut o masina. Bineinteles ca sunt pretentios ca toti romanii, adica vreau masina buna la bani putini. Pana la urma,a sa suntem toti, ne dorim sa platim un pret minim pentru o masina cu fel de fel de dotari care mai de care mai ciudate si mai utile. Totusi, nu-mi doresc cine stie ce avion, poate doar o masina care sa aiba AV. Am trecut 2 veri cu o masina fara AC si am zis ca in viata mea nu mai dau banii pe una fara aceasta dotare de minim confort.

In Mehedinti, nu exista nimic interesant in materie de orice, nu doar de masini. Problema este ca aici masinile costa foarte mult, nejustificat de mult comparativ cu ce gasesti prin Timisoara. De exemplu, un Golf 4 la Timisoara costa 1300 euro neinscris, iar la Severin costa 1800 euro. Sunt vreo 500 de euro in plus care nu se justifica din nici un punct de vedere. Multi or sa spuna ca sunt mai scumpe deoarece samsarii sunt nevoiti sa le aduca mai departe de Timisoara. Pai bine, si +250 km justifica un pret cu 500 euro mai mare? Eu unul nu cred asa ceva…

Se intampla exact ce discutam mai devreme, adica nu exista oferte pentru masini. Sunt putine si preturile sunt foarte mari exact din aceasta cauza. Pai daca am vazut golf 4 din 2001 cu 3100 euro neinscris in Severin? E de-a dreptul absurd ca unii isi bat joc de iata si isi pun +500 euro fara motiv la pret doar pentru ca pot… Prosti sunt cei care cumpara de la ei si contribuie astfel la distrugerea pietei auto locale. Cel mai simplu este sa te duci la Craiova, Targu Jiu, Timisoara chiar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.