Cele mai tampite obiceiuri de Revelion

Tuturor ne place sa petrecem de Revelion, insa cu siguranta au fost momente in care obiceiurile taranesti ale vecinilor ne-au scos din sarite. In cele ce urmeaza o sa aducem in discutie cele mai stupide si tot o data taranesti obiceiuri pe care unii au avut grija sa le aduca din varful muntelui la oras, din pacate. Asadar, haideti sa incercam sa facem un fel de TOP 5 cele mai stupide obiceiuri de Revelion…

TOP 5 cele mai stupide obiceiuri de Revelion

  1. Muzica data la maxim (manele). Da, probabil manelele de Revelion suna din toate partile, indiferent ca stam la bloc sau la casa. Si e musai sa fie date la maxim, altfel taranii nu se simt in largul lor. De ce sa auda vecinii la TV? E mai bine sa urle manelele pe scara astfel incat ceilalti vecini sa nu mai poata sa auda nimic la TV.
  2. Tropaitul. Orice muzica data la maxim nu are farmec daca taranii nu tropaie ca o veritabila turma de elefanti. N-ai ce sa le ceri, asa au fost invatati pe tarla in varf de munte. Tot ce poti sa faci este sa te rogi sa nu iti cada lustra in cap sa varul de pe tavan in farfuriile de pe masa.
  3. Aruncatul petardelor pe scarile blocurilor. Ce face taranul cand vede ca o petarda pocneste de 10 ori mai tare din cauza ecoului pe scarile blocului? Bineinteles ca idiotul acolo le arunca. De ce sa aiba vecinii un Revelion linistit cand pot sa scape sarmaua din lingura auzind bubuitura de pe scari.
  4. Bucuria excesiva pentru nimic. Chiote. Betivaneala. Evident, romanii, in special taranii cocliti au un obicei sa faca betivaneala din orice sarbatoare. De ce e asa important sa te bucuri band pana te pisi pe tine de Revelion, nu pot sa inteleg. Se bucura din cauza faptului ca au mai supravietuit un an fara sa dea masina peste ei probabil, ca sunt prosti de le curge scuipatul din gura.
  5. “La multi ani” e musai sa fie in prima propozitie de salut adresata vecinilor. Ce ne tot felicitam cu “la multi ani”? Asa e obiceiul, dar care e logica? Daca nu spui “la multi ani” si cotoiului care-ti trece calea nu respecti obiceiul, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.