Legea anti-fumatori naste dezbateri nesfarsite pe internet

Bai frate, de cand s-a dat legea asta cu interzicerea fumatului in spatii publice, internetul a explodat. Dupa explozie, s-a impartiti in doua mari tabere: cei osanditi si cei care se bucura. Cred ca va puteti da seama fara probleme cine-i cine… Cei osanditi care se simt discriminati sunt fumatorii, cei care se bucura sunt nefumatorii. Acuma, nu e bine sa arati cu degetul intr-o directie, ci sa incerci sa intelegi pe toata lumea. Practic, de ce se supara fumatorii?

Pai fumatorii se supara pentru ca nu vor mai avea voie sa pufaie in locuri publice, precum baruri, cafenele, discoteci, cam cum e prin UE de altfel. Acuma, bineinteles, toata lumea de ani de zile zbiara ca “vrem o tara ca afara” insa cand se incepe constructia ei, nu ne convine. Pai mai fratilor, in UE aceste legi exista de ani buni si daca vreti o tara ca afara, acceptati legile care ne apropie de ele. Altfel, nu va mai cacati pe voi ca vreti sa iesiti din mocirla daca nu sunteti dispusi la sacrificii.

Bineinteles ca nu pica luna pe pamant daca diversi nu vor mai avea voie sa fumeze pe oriunde. Daca te gandesti la ei intr-adevar, este o lege foarte dura care i-a luat pe nepregatite. Nu mai intru in detalii sa spun ca fumatul e viciul omului slab incapabil sa gaseasca relaxare in alta activitate si incapabil sa se lase, arzand bani si sanatate ani si ani de-a randul. Sa nu jignim pe nimeni in postul Craciunul numind boi pe cei care fumeaza, ca nu-i frumos si nici ortodox. Daca ei nu isi dau seama de ce fac e strict problema lor.

Internetul s-a scandalizat. S-a impartit in tabere de fumatori si nefumatori, pro si contra, se cearta, se injura, isi scot ochii reciproc. Distractie, nu gluma… Eu sunt curios daca se va tine cont de legea asta in cazul in care se va si aplica. Sau va deveni un fel de “pastrati bonul fiscal pana la iesirea din unitate”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.