Ce va doriti de la Mos Craciun?

Voi ce va doriti de la Mos Craciun? Eu unul nu mi-am dorit niciodata nimic pentru ca oricum si daca mi-as fi dorit nu as fi primit. Dupa ce am depasit perioada copilariei si am intrat in adolescenta am cam incheiat socotelile cu primitul. Am inceput sa cumpar eu pentru cei din jur si am ajuns la concluzia ca nu se merita atata timp cat ei nu iti ofera nimic. Cred ca sunt multi ca mine care au obiceiul sa dea , insa de primit… nimic. Poate ca sunt inconjurati de aceiasi oameni nesimtiti care s-au obisnuit sa ceara si sa primeasca, fara sa ofere. Daca esti inconjurat de asemenea oameni, nu mai darui nici tu intrucat nu merita.

Nici anul acesta nu face exceptie, nu imi doresc nimic si nici nu am de gand sa mai daruiesc celor ce nu merita. Cred ca e de ajuns sa fii fraierul satului cativa ani la rand. Cei care primesc si nu stiu sa ofere si ei ceva nu merita nimic. Hai ca poate nu se asteapta in primul an, sunt luati prin surprindere daca primesc, insa al doilea an daca se intampla la fel clar ai de-a face cu un om in preajma caruia nu e recomandat sa faci purici. Pacat ca exista oameni carora le place numai sa primeasca, nu sa si ofere. Din care stiu eu, sa oferi este un gest de respect si de apreciere al celui de langa tine. Daca nu primesti e clar ca nu esti apreciat si e necesar sa iti schimbi rapid prioritatile sociale fata de anumiti indivizi.

Daca aveti alaturi oameni care va apreciaza, nu va sfiiti sa cumparati de toate pentru ei, chiar merita si sunt de parere ca sarbatorile de iarna nu trebuie sa fie singura data cand primesc ceva de la voi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.