Cand vine vorba despre materiale pentru finisaje interioare, mergi cu Adrenco Design

Atunci cand ai de renovat o casa sau de terminat constructia alteia, vei avea nevoie de materiale pentru finisaje. Bineinteles ca exista o multime de magazine de unde poti cumpara, depozite de materiale de constructii, hipermarketuri de bricolaj si asa mai departe. Romanii din pacate cauta aproape intotdeauna cele mai mici preturi fiind dispusi sa faca rabat la calitate. Acest rabat la calitate se va dovedi catastrofal peste cativa ani, intrucat ce-i ieftin nu are cum sa fie si trainic. Cei care doresc sa aiba parte de trainicie trebuie sa lucreze numai cu materiale de constructii de calitate.

De unde cumparam materiale pentru finisaje interioare de calitate?

Ca sa nu cauti acul in carul cu fan, iti spun ca vei gasi materiale pentru finisaje de calitate la Adrenco Design. Au tot ce ai nevoie, de la lavabila pana la polistiren si tencuiala decorativa. Au tot ce ai nevoie astfel incat sa nu fii nevoit sa renovezi la 2 ani dupa ce ai renovat ultima data, situatie des intalnita in Romania lucrului ieftin si prost facut. Preturile mici la materiale de constructii aici te aduc si din pacate, calitatea nu costa mai mult de sa zicem un 25-30% extra fata de ieftinea.

Ganditi-va ca aveti de renovat o casa in care va trebui sa locuiti ani de zile fara sa fiti deranjati de o alta renovare. Destul de putini sunt cei care aleg calitatea din prima pentru ca aceasta este mentalitatea in tara noastra din pacate, se merge pe ideea de a invata din greseli. Cine se arde cu ciorba sufla si-n iaurt, spune o veche zicala romaneasca. Cei care sunt nevoiti sa isi renoveze casele dupa ce au renovat in urma cu 2 ani cu materiale ieftine cu siguranta au invatat lectia si pe viitor nu vor mai apela la ieftinea.

Aveti grija si meseriasii pe care ii chemati la munca, intrucat un om competent sau incompetent poate sa faca diferenta intre o renovare reusita si una ratata. Nu lucrati cu oameni veniti din recomandare, intrucat oamenii au obiceiul sa isi recomande prietenii, nu prietenii competenti. Daca nu vreti sa aveti parte de surprize apelati doar la oameni calificati sau eventual la firme care va pot oferi factura si chitanta pe ceea ce va lucreaza in casa sau in apartament.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.