Am aflat tarziu ca Louie Andrerson exista si-n realitate

Foarte multi tineri de varsta mea au savurat cu mare placere fiecare episod al seriilor Viata cu Louie – Life With Louie. Pot spune ca a fost si este unul dintre cele mai frumoase desene animate din lume la ora actuala, chiar daca au fost concepute si facute cu muuuult timp in urma. Desenele animate au aparut la TV prima data in 1994 pe canalul american Fox, apoi au urmat inca doua sezoane. Deci, in total sunt 3 sezoane ce au rulat intre 18 decembrie 1994 si 2 martie 1998. In Romania au fost date tot de cei de la Fox, insa pe canalul special pentru copii, FoxKids, dupa anii 2003 din cate tin eu minte.

Am aflat tarziu ca Louie este de fapt un comediant. Mi s-a parut mie ca desenele au un umor extraordinar si nu intelegeam de ce la acea vreme. Abia in 2008 cand a ajuns si internetul la mine am aflat ca tipul nu este doar un personaj de desene animate. Louie Perry Anderson are in acest moment 62 de ani si este originar din Minneapolis, Minnesota, statele Unite. S-a nascut pe 24 martie 1953 si a devenit in timp un foarte renumit comediant si personalitate de televiziune.

Desenele pe care le-a creat, Viata cu Louie au mult adevar in ceea ce priveste viata sa, nu s-a ferit sa expuna intocmai familia pe care o are, cu 11 frati dintre care el era al doilea ca varsta. Anderson si-a facut debutul ca si comediant in 1984 la The Tonight Show, pe 20 noiembrie si de atunci a cochetat destul de mult cu televiziunea, aparand chiar si in filme alaturi de Eddie Murphy (Coming to America).

Desenele Life With Louie au inceput drept un desen animat de sambata dimineata pe canalul Fox in 1995 si a reusit sa ramana pe TV timp de 3 ani pana in 1998.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.