Service auto pe alese

Nu de putine ori m-am confruntat cu lipsa de profesionalism a mecanicilor din service-uri auto. Cine a dus masina de cateva ori la service intelege foarte bine despre ce vorbesc. Adica duci sa ti se repare ceva si te trezesti ca ti se inapoiaza masina cu alte defectiuni, ti se inapoiaza masina cu mai putin combustibil in rezervor, ti se fura obiecte de prin masina si asa mai departe. e o bataie de joc generala in aceasta breasla a mecanicilor auto. Dupa ce ca isi bat joc si invata meserie pe masina ta nu sunt nici corecti. Cer o gramada de bani pentru lucruri marunte pe care nu sunt in stare sa le repare.

Mi s-a intamplat de multe ori sa aud chestii de genul “noi nu facem Forduri” sau “noi nu facem pompe de injectie” din gurile mecanicilor auto. Pai eu nu inteleg mai fratilor, mecanica auto e pe alese? Ca mecanic auto nu trebuie sa te pricepi la orice tine de domeniul mecanicii auto? Nu pot sa inteleg genul acesta de oameni, atat de putin priceputi, de ce s-au mai facut mecanici daca nu sunt in stare sa repare masina? Pai va zic eu de ce, pentru bani. Le convine sa faca operatiuni marunte, mizilicuri pe care sa ceara o caruta de bani iar cand vine vorba de ceva serios, incep propozitia cu “noi nu facem…”

Pai ma fratilor, daca nu faceti, mergeti voi acasa si apucati-va de batut cuie sau orice alta meserie. Ca sunteti orice numai mecanici auto nu. Din punctul meu de vedere, un mecanic ce-ti spune ca el nu repara nu stiu ce masina sau nu stiu ce componenta a masinii, este un mascarici, nimic altceva. Ar trebui evitat genul acesta de service unde te duci cu o problema si esti trimis la plimbare pe motiv ca mecanicii isi aleg ce sa lucreze si ce nu. Gainari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.