Foloseste plasa de gard plastifiata pentru un efect mai interesant

Trec pe strada si vad numai garduri banale. Toata lumea investeste toti banii in case cu multe etaje si gardul il lasa de izbeliste. Bine, nu ma refer la gardurile care stau sa pice in strada, proprietarii ne mai avand bani si de ele. Discutam despre acei oameni care isi fac o pagoda si gardul ramane ceva foarte simplu care nu iese cu nimic in evidenta. Din punctul meu de vedere, trebuie sa existe un echilibru, nu perfect, insa gardul joaca un rol destul de important in aspectul general al casei.

Plasa de gard plastifiata este ceva aparte intrucat reuseste sa dea o culoare aparte. De exemplu, am vazut garduri foarte frumoase verzi, un verde gen bradul artificial. Este ceva mult mai special si cu siguranta jucandu-te cu culorile in componenta unui gard vei reusi sa aduci in prim plan si esteticul acestuia, nu doar cel al casei. Ne place sa avem case mari si impunatoare, insa nu trebuie sa neglijam nici hotarul acesteia. Sa nu uitam ca inainte de toate se vede gardul, apoi casa in sine.

In Severin majoritatea gardurilor se construiesc din caramizi, BCA-uri, betoane, ciment. Nu inteleg de ce le place oamenilor sa se ascunda in spatele unor asemenea constructii. Mie mi-ar place sa am un gard prin care sa ma uit si sa vad lumea, sa vad strada, sa vad ceva. Nu-mi place sa ma izolez de oameni. Bine, exista voci care spun ca asa stau departe de ochii bagaciosilor si de cei ai barfitorilor. Nu cred ca e o solutie foarte buna sa te baricadezi de ochii altora. Daca ai ceva de ascuns poti ascunde si in casa, nu in curte 😀

Glumesc, nu insinuez ca cei care fac garduri din betoane au ceva de ascuns, insa voiam sa subliniez faptul ca nu mi se pare ceva normal. Oamenii trebuie sa comunice, sa se vada unii pe ceilalti iar plasa de gard plastifiata nu e ca si cum n-ar fi deloc. E destul de dificil sa vezi prin ea de la distanta. Daca va imaginati ca o sa vina cineva sa se holbeze la un metru de gard, poate ar fi o idee buna sa construiti un zid de vreo 3 metri inaltime, nu? Bine, eram ironic… Fiecare e liber sa foloseasca ce isi doreste pentru a se simti in regula in propria casa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.