Avem sau nu unde munci?

Pun intrebarea aceasta tuturor celor care se plang de cand se stiu ca nu au unde munci. Exista acea categorie de persoane care mereu sunt nemultumiti, mereu injura orasul in care traiesc si dau vina pe primar si pe guvern ca nu exista investitori care sa ofere locuri de munca. Cu toate acestea eu intreb: avem sau nu unde munci? Pentru ca majoritatea celor care nu au de munca nici nu cauta. Nu ai cum sa cauti de munca si sa nu gasesti, suntem o civilizatie in care nimeni nu se poate descurca singur. Cu totii avem nevoie de ajutor si cand vine vorba de joburi, cred ca exista destul de multe.

Cei care nu se duc la munca nu se duc de lene si de comoditate, insa daca-i pe asa poate o sa vi se para ciudat ca injura in stanga si dreapta ca nu se gaseste de munca. Ei bine, ei injura ca sa isi spele reputatia de om muncitor care se straduie sa gaseasca joburi si nu reuseste. Bineinteles ca e o putoare notorie care prefera sa stea acasa si sa se prefaca cel dintai harnic al satului de cat sa se angajeze undeva. Genul acesta de oameni nu cauta niciodata serviciu si daca le oferi incepi sa ii auzi cum vin cu scuzele”

  • Dar nu am putea de lunea ce vine ca luna asta am eu alta treaba
  • Dar nu am putea pe 2000 de lei nu pe 1000?
  • Dar nu am putea sa amanam pana dupa sarbatori?

Sau pur si simplu fac pe nesimtitii si nu mai raspund la telefon. Genul acesta de oameni nici nu merita sa aiba locuri de munca, pe cuvant. Au pretentii peste pretentii, sunt lenesi de pute pamantul sub ei si pe deasupra nu stiu sa faca absolut nimic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.