Poti petrece Revelionul la diverse pensiuni din Gura Humorului

Desi Revelionul a devenit o traditie familiala, cred ca putem macar o data sa mutam sarbatoarea din casele noastre in casele altora si o sa va explic imediat de ce sustin acest pas. Probabil multi dintre voi ati organizat Revelioane si cu siguranta nu e un lucru tocmai simplu. E nevoie sa mergi la cumparaturi, sa stai ore in sir pe langa aragaz sa gatesti, sa petreci multe ori cu organizatul cu alte cuvinte. Multi dintre noi nu avem aceste ore la dispozitie sau daca pe avem, le putem petrece intr-un mod mult mai relaxant, nu dandu-ne peste cap pentru organizarea Revelionului.

Mergand pe ideea ca cel ce munceste la organizarea unui eveniment nu se bucura niciodata de el, eu unul iti spun ca poti petrece Revelionul la diverse pensiuni din Gura Humorului cu bani putini, fara sa te dai peste cap sa le faci pe plac invitatilor si asa mai departe. lasa pe altii sa se ocupe de organizarea evenimentului chiar daca asta inseamna sa dai ceva bani din buzunar. Oricum, gandeste-te ca daca organizezi acasa tot vei fi nevoit sa investesti sute de lei in mancare si bautura, fara sa mai punem la socoteala faptul ca vei pierde ore bune pentru pregatiri.

Chiar daca ai o nevasta care gateste   senzational, nu cred ca e ok sa o pui sa gateasca de Revelion. Las-o sa se bucure si ea de eveniment la fel de mult ca tine. Eu unul nu as putea niciodata sa pun pe altii sa munceasca si sa ramana pe dinafara sarbatorii. N-as putea nici sa ii chem la munca daca as fi patron, nici ca prieteni nu as putea vreodata sa am pretentii in acest sens.

Toata lumea merita sa se distreze copios la cumpana dintre ani si tot ce va spun este ca exista o posibilitate sa faceti lucrurile in asa fel incat sa fie multumita toata lumea. Sa nu mai zic de faptul ca daca veti alege sa cautati diverse pensiuni din Gura Humorului pentru a sarbatori noul an in acea zona, veti avea parte de peisaje si locuri unice pe care oricum ar trebui sa le vizitati fara o ocazie speciala. Petreceti cu drag alaturi de familie si prieteni apropiati si bucurati-va cu totii de sarbatoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.