Constantin Octavian Patrascu despre tradingul online in diverse tari

Tradingul online este ceva destul de nou, vechea bursa despre care citeam prin carti in anii 90 are acum corespondent in mediul online. Cu toate acestea, nu toate tarile sunt atat de deschise catre tranzactionarea online a bunurilor si valorilor. In Romania de exemplu, mie unul mi se pare ca lucrurile se misca foarte lent in aceasta directie, cu toate ca avem tineri capabili sa ma contrazica cu vehementa. Unul dintre acesti tineri se numeste Constantin Octavian Patrascu si este unul dintre cei mai de seama intreprinzatori de pe piata tranzactionarilor online. Daca o sa accesati linkul de mai sus, o sa fiti redirectionati catre un articol de-al sau in care discuta despre potentialul Albaniei in ceea ce priveste potentialul de tranzactionare online. Constantin Octavian Patrascu merge in Albania si reuseste sa lege relatii de business acolo unde nu s-ar fi gandit nimeni.

Acelasi Constantin Octavian Patrascu ne spune ca tradingul online in Grecia nu s-a scufundat odata cu economia nationala. Desi lucrurile par teribil de complicate in aceasta zona, Grecia ramane o tara cu oportunitati de business destul de mari pentru cei care sunt cu adevarat priceputi si sincer sa fiu sunt de acord cu el. Niciodata nu exista un dezastru 100%, niciodata nu dispare ideea de business complet indiferent de greutati. Trebuie doar sa gasim o cale sa accedem la aceste solutii pe care din pacate doar unii dintre noi le vedem.

Pe  Constantin Octavian Patrascu il puteti intalni pe Twitter si de ce nu, puteti sa ii dati Follow intrucat posteaza destul de des lucruri interesante legate de piata tranzactionarii inline si nu numai. Dupa cum spuneam mai sus, este unul dintre putinii tineri pe care Romania la ora actuala ii are pregatiti destul de bine in acest domeniu si pot fi un plus pentru noi ca natie daca vom stii sa ii tinem aproape de noi si departe de strainatate. E clar ca nu vom reusi treaba asta, insa poate vom incerca macar sa le cerem sfatul din cand in cand atunci cand suntem pregatiti sa facem ceva investiti la care nu ne pricepem, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.