Te-ai intrebat vreodata de unde poti cumpara corturi camping?

Ne place sa calatorim si sa petrecem cat mai mult timp in natura, asta-i clar. Poate ca si agitatia orasului alaturi de poluare ne imping intr-un fel sa ne dorim acest exil in pustiu, macar cateva zile pe luna. Cei care traiesc la oras dar au avut parte de o copilarie in lumea satului sunt de obicei oamenii care adora cel mai mult natura si stau si ma intreb de ce? Poate pentru ca nu se pot adapta zgomotului, poluarii, vitezei cu care lucrurile se desfasoara la oras. Ei sunt cei care de obicei isi doresc sa se intoarca la origini dupa ce ajung la capat de linie si ies la pensie.

Dar sa lasam o clipa de-o parte pe cei care ies la pensie si se retrag apoi in natura. Sa ne gandim la cei inca tineri, in putere. Ei nu pot sa se mute la tara pentru a fi mai aproape de natura si mai departe de agitatia orasului pentru ca trebuie sa se lupte sa-si construiasca al lor viitor. Ina cest caz, nu pot evada mai mult de cateva zile pe luna intr-o natura ce pare sa-i astepte cu bratele deschise. Lumea satului este mai cautata ca niciodata din cauza stresului de zi cu zi si datorita agitatiei inutile din orase.

Dar ce fac cei care nu au tara? Adevarul este ca eu de exemplu, am bunici oraseni. Eu la ce tara sa ma duc la final de saptamana ca sa am parte de liniste? Ei bine, pentru cei ca mine exista o alta solutie numita corturi camping. Putem pleca in excursii in locuri pustii indiferent de anotimp, campingul nu este ceva de sezon cum pare, se poate pleca si iarna atata timp cat suntem echipati si imbracati corespunzator. Stiu ca nu multi au obiceiul acesta, insa cei care vor sa incerce nu vor regreta.

De ce sa cumperi corturi camping?

Corturi camping putem sa cumparam din magazinele de specialitate si atat. Stiu ca exista si prin diverse magazine de bricolaj, hipermarketuri, insa sfatul meu este sa cumparati doar de la cei abilitati sa vanda asemenea lucruri. Aveti nevoie de un cort serios, nu de o chinezarie ieftina. Eu stiu ca ieftineaua e la mare putere in Romania, insa trebuie sa depasim momentul si sa ne dam seama de faptul ca ce-i ieftin nu are cum sa fie nici bun nici trainic. Nu pot recomanda niciodata lucrurile ieftine.

Daca o sa plecati doua zile cu cortul in natura o sa vedeti ca vi se schimba starea de spirit, va desprindeti putin de agitatie si de stres si parca lucrurile din jur nu mai sunt atat de negre. De asemenea, cei care au boala pestelui pot sa confirme acest lucru. Ei au obiceiul sa stea deconectati de natura cu zilele in incercarea de a prinde “captura secolului” prin fel de fel de giumbuslucuri si momeli ciudate. Incercati sa va deconectati in cazul in care nu ati incercat pana acum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.