Bataie in baruri de Craciun

Ieri dimineata, toate televiziunile vuiau: “beizadelele s-au luat la bataie in baruri” sau “un tanar a fost snopit in bataie intr-un bar din … ”. Asa, ca sa transam lucrurile din capul locului, ma bucur ca unii ia bataie in baruri si stiti de ce? Pai ce pastele ma-sii sa iei dintr-un loc in care prostii au acces la alcool? Ce sa iei daca nu bataie? E de ajuns sa i se para unui betivan prost ca te-ai uitat urat la el si ti-ai si luat sticla in cap.

Pai ati auzit voi vreodata de bataie la biblioteca? Sau poate pe la teatru? Nu frate, in carciuma intotdeauna o sa iei bataie, nimic altceva. Nu vei lua bani, nu vei lua cultura, vei lua bataie si vei sta prin spitale ca prostul saptamani si luni de zile. Te vei certa din nimicuri cu toti ciobanii alcoolisti si cam atat. Din punctul meu de vedere, daca intri in bar, ti-ai asumat sansele sa iesi batut de acolo pentru ca alcoolul nu poate fi stapanit. Nu stii niciodata ce se poate intampla…

Si toti desteptii care or sa spuna “pai ei voiau doar sa se distreze si au fost snopiti in bataie degeaba” sa se abtina in a face comentarii. Ce-ati vrea sa se intample intr-un bar? Sa se recite din Biblie ori Hamlet? Normal ca barul este un loc unde se duc prostii si ciobanii, neamurile de manivela si asa mai departe. Barurile sunt cele mai joase locatii in societate si cand spun asta ma refer la nivelul de inteligenta al celor care le frecventeaza. In bar te duci? Cu oameni ca ei vei avea de furca. Sau poate esti hotarat sa tii capul in pamant cand te duci, altfel o sa iei bataie daca i se pare vre-unui taran coclit ca te-ai uitat urat la el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.