Am visat ca facusem accident si nu aveam asigurare, fugisem de la fata locului

Visele sunt destul de ciudate si chiar daca tie ti se pare ca ai visat ore intregi, ele se desfasoara intr-o fractiune de secunda. De cele mai multe ori se intampla sa visam lucruri de care ne temem, frici, griji accentuate pentru anumite probleme. De multe ori visam urat, cosmaruri pentru ca lucrurile pe care le visam sunt in subconstient niste temeri de-ale noastre. Organismul uman e ciudat, functioneaza de multe ori in asemenea mod incat sa ne obisnuiasca cu fricile si cu temerile, sa ne ajute sa le depasim.

Azi-noapte am mai visat una ciudata, ca facusem accident si fugisem de la fata locului. Omul din masina pe care am accidentat-o decedase si aveam o stare destul de ciudata. Era lume in jur si desi am fugit, traiam cu speranta ca poate totusi nu ma va recunoaste nimeni din martori. Aveam acea senzatie ciudata, ca viata mea se va schimba in rau pentru totdeauna si ca voi fi nevoit sa imi regandesc toate planurile. Simteam ca o sa merg la puscarie dar in sinea mea inca speram sa trec neobservat si politia sa nu fie in stare sa gaseasca vinovatul, adica pe mine…

Vise ciudate care de multe ori au scopul de a ne trezi la realitate si de a ne da o lectie. Asta am considerat intotdeauna. Fricile pe care le avem trebuie sa le stapanim si nu in ultimul rand sa le invingem. Probabil ca e semn ca trebuie sa ma duc si eu sa imi fac asigurare la masina, nu? Dupa doua luni in care am tot amanat zicand ca si asa imi iau alta si nu are rost sa mai dau banii pe alta asigurare pentru cateva zile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.