Ce ti-ai propus pentru 2016?

Mai sunt cateva zile. Astazi suntem in 29, maine e 30 si poimaine 31. Doua zile ne mai despart in adevaratul sens al cuvantului de 2016. Nu stiu pe unde a trecut si 2015 pentru ca am fost extraordinar de ocupat. Atunci cand faci treaba, nu simti cum trece timpul ca doar nu ai timp sa te plictisesti. Cei care se plictisesc, sunt de obicei oamenii care nu prea au treaba cu munca.

Pentru 2016, eu mi-am propus un singur lucru, sa strang bani pentru ceva garsoniera prin Bucuresti, unde sa pot muta sediul firmei si sa o duc astfel la urmatorul nivel. Pot spune ca m-am saturat si de nesimtirea din Severin, de oamenii de rahat pe care-i intalnesti aici la tot pasul, de lipsa de posibilitati si asa mai departe. Sa zicem ca Severinul nu se afla in topul oraselor mele preferate.

Ce mi-am mai propus pentru 2016? Pai in primul rand sa imi dezvolt afacerea si cred ca in februarie o sa angajez pe cineva care sa se ocupe de content writing pe RO si eu o sa trec pe EN. Probabil o sa ma duc la ANAF sa scot cod de TVA international astfel incat sa pot emite invoice pentru clienti straini. Pe Romania, lucrurile se misca destul de dificil si cred ca undeva pe final de 2016, voi incepe sa am deja primii clienti straini. Planuri mari cel putin pe plan profesional…

Mi-am mai propus sa fiu acelasi ca si pana acum din punct de vedere al caracterului, adica sa ajut in continuare pe cei care imi cer ajutorul si sunt in situatii grele si bineinteles, sa ma implic mai mult in acte caritabile. Imi place sa ajut si cred ca in 2016 o sa ma straduiesc ceva mai mult sa aduc fericirea in casele celor ce-i duc lipsa.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.