Cum profita unii de naivitatea si nenorocirea oamenilor

Cea mai mare nemernicie si cel mai josnic lucru mi se pare sa profiti de naivitatea unui om suferind, cu o boala grea, incurabila. Acel om e dispus sa isi vanda casa doar pentru a avea o sansa la supravietuire si din pacate, exista multi escroci care promit fel de fel de vindecari miraculoase daca cei suferinzi cumpara niste medicamente naturiste, pietre, argila, fel de fel de mizerii.

Am urat intotdeauna escrocii, pe care care dau tepe, insa pe cei care isi bat joc de un om suferind care tot ce isi doreste este o sansa la viata, i-as impusca direct, fara sa ii intreb nimic. Astia ar merita un glonte in cap, sa se duca pe lumea cealalta fara sa apuce sa se bucure de gramezile de bani pe care i-au obtinut in mod de-a dreptul nemernic de la cei neajutorati.

Ca sa va dau drept exemplu, am vazut emisiuni pe la TV in care se prezenta o argila care dizolvata cu apa si bauta in fiecare zi, te vindeca de cancer… Nu zau? Hai bre, ma lasi cu de-astea? Nu inteleg de ce televiziunea care a prezentat mizeria aia nu a fost inchisa in secunda doi, insa probabil ca toata lumea si-a luat partea de publicitatea facuta acelui brand de … argila…

Pana la urma, daca autoritatile statului dorm in bocanci si nu reusesc sa tina in frau acesti escroci, cine e de vina? Sper ca in viitorul apropiat sa interzica accesul acestor nenorociti la TV, ori sa amendeze cei care permit acestor oameni de nimic sa intre pe micile ecrane si sa prezinte niste solutii cu care sa pacaleasca pe cei in nevoie. Poate ca astept prea mult de la CNA, insa ar fi momentul sa inceapa sa isi faca treaba, ca de dormit in bocanci am vazut ca sunt in stare, ori de amendat pe criterii politice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.