Youtube + Mozilla = Cacat

Nu stiu ce se intampla, insa in ultimele doua luni, Mozilla+Youtube+Facebook+Windows 8.1 e un mare mare CACAT. Nu stiu din ce cauza se misca asa greu browserul, din ce cauza se blocheaza, din ce cauza sacadeaza, se intrerupe, sa-l ia dracu cu alte cuvinte. Pacat ca m-am obisnuit cu el. Stiti si voi cum e cu browserul preferat, cel pe care il considera fiecare cel mai bun.

Oamenii de obicei doresc sa ramana lipiti de solutiile si de programele pe care le cunosc si pe care le folosesc cu brio de ani de zile, insa se pare ca din cand in cand se impune o schimbare. Flash Player face figuri prea mari si Firefox e mult prea instabil ca sa ma mai incapatanez sa tin de el. Au mai fost perioade asemanatoare in trecut, insa am supravietuit

Care sunt variantele pentru browserul Mozilla Firefox

Opera – nu am mai folosit Opera de vreo 2 ani pentru ca ultima data cand il foloseam se incarca cu o gramada de chestii inutile si incepea sa functioneze din ce in ce mai greoi. Adica mergea bine in primele zile apoi pauza…

Chrome – nu stiu de ce, dar nu mi-a placut absolut niciodata acest browser, poate si pentru faptul ca a fost lansat destul de curand comparativ cu Mozilla sau Opera. Consuma foarte multa memorie RAM cu care oricum stau in piuneze, am doar 4 GB.

Safari – este browserul celor de la Apple pe care sincer sa fiu nu l-am folosit niciodata. As fi interesat sa il incerc desi sunt convins ca o solutie Mac aplicata pe Windows nu are cum sa functioneze 100%.

Cred ca o sa ma intorc inapoi la Opera, poate s-au mai schimbat lucrurile pe acolo fata de acum 2 ani cand il foloseam eu atat de intens si il consideram cel mai awesome browser din lume.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.