Ce faci cand bateria telefonului se descarca din senin?

De cateva luni, ma confrunt cu un episod destul de ciudat in ceea ce priveste functionarea telefonului mobil si nu inteleg de ce. Nu inteleg ce se intampla. In loc sa se scurga curentul din el conform planului, cand ajunge pe la 22% sare direct la 15%, intra alerta de baterie, cand ma uit din nou e 8%, peste 3 secunde se face 5%. Va dati seama ca in cateva secunde se stinge complet, ajungand de la 5% la 0% cat ai zice peste. Mai ca scade cu un procent pe secunda de zici ca e numaratoarea de Revelion.

Cea mai buna solutie este sa cumperi alta baterie, nu? Asa pare. Cu toate acestea, cred ca cea mai buna solutie este sa cumperi un telefon nou. Asta o sa si fac. Adica daca ai ajuns sa ai un telefon atat de folosit incat s-a dus si softul si bateria, e clar ca ai nevoie de ceva nou. Am dat resetare la setarile din fabrica si de atunci telefonul se misca destul de ciudat. Cred ca trebuie sa-l mai resetez o data. Discutam despre un telefon Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim pe care il am de vreo 18 luni – un an si jumatate.

Telefonul a fost bun, m-a servit cu incredere si cred ca este timpul pentru un upgrade. O sa ma uit de Craciun sa vad ce oferte apar si cred ca imi fac un cadou special anul acesta. Cred ca este cea mai buna solutie, in momentul in care vezi ca bateria e pe duca, probabil telefonul are si multe ore de functionare la activ. Lucrurile astea nu sunt facute sa tina o viata si o data la maxim 2 ani e bine sa inlocuim telefonul mobil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.