BMW-urile mai vechi de 20 de ani ar trebui interzise din cauza celor care le conduc

Adineaori am venit de la padure si bineinteles ca am avut in fata mea un pusti de maxim 20 de ani, cu lamaie de incepator in geamuri care conducea ceva ce semana a BMW din ‘93. Posibil sa fie 94-59, nu prea iti dai seama cand afara e bezna. Era de Gorj, era cica tunata cu niste cauciucuri prea urate sa fie puse acolo de cineva cu cap, oblice, foarte joasa, la volan acelasi putoi cordit cu pitipoanca de maxim 20 de ani de asemenea in dreapta.

La fiecare semafor se baga pe prima banda care reprezinta banda de mers inspre dreapta, si demareaza in tromba tot inainte. Incepator cu lamaia in geam. Asa l-a invatat si la scoala de soferi instructorul? Sa ocupe banda de langa trotuar pentru mersul inainte atunci cand sta la semafor pe o sosea cu 2 benzi pe sens? De demaratul partului ala de BMW din care curgeau tablele nu mai zic nimic, habar nu avea sa conduca macar. Pe langa lamaia din geam il trada si modul in care accelera. Fac pariu ca daca-mi puneam mintea cu Renault-ul meu de 1.9 litri motorina il faceam la semafor.

Cred ca ar trebui interzise cojile acestea de Bemveuri pe care parintii cretini le cumpara odraslelor. Sunt masini foarte vechi, prost intretinute si prost conduse. Pot sa fie un pericol public pentru cei care circula cot la cut cu acest inconstienti. De vina? De vina sunt parintii manelisti si bineinteles scolile de soferi care nu fac testele psihologice asa cum trebuie. Sa se scoata mizeria aia de 2 lei numita testare psihologica si sa se introduca ceva test care poate sa scoata in evidenta acesti imbecili care pot sa omoare oameni nevinovati fara sa isi dea macar seama.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.