Am gasit si hanorace pentru barbati ceva mai reusite

Mie imi plac hanoracele, insa am o problema destul de mare cu magazinele care le vand si anume lipsa de calitate combinata cu lipsa de modele. De ani de zile ma uit dupa hanorace pe net si observ faptul ca magazinele online au marfa de foarte proasta calitate. Sunt niste modele destul de urate de calitate indoielnica. Atunci cand intr-adevar gasesc un magazin de a carui marfa sunt multumit, fac public numele lor si ma asigur ca toti prietenii mei au inteles ca in spatele increderii mele se afla calitatea. Cred ca sunt multi interesati de hanorace barbati, asa ca e momentul sa scriem un articol pe tema aceasta.

Magazinul online pe care vi-l recomand astazi se numeste townfashion.ro si din punctul meu de vedere, reprezinta un magazin de haine online mult mai diferit fata de restul. Este mai diferit pentru ca are modele de haine mult mai frumoase si mult mai speciale fata de ce vezi prin magazinele online de obicei. M-am saturat sa vad banalitate, m-am saturat sa vad acelasi hanorac de 3 ori pe strada de fiecare data cand ies in oras. Mie imi place sa fiu unic si sa ies in evidenta cu lucruri pe care altii nu le au. Nu imi place sa fiu laudat pentru ca am cumparat ceva ce-i la moda dar il mai au alti 20 de insi.

Acum ca a venit iarna, cred ca este momentul perfect sa incercam pe cat posibil sa innoim garderoba si sa ne asiguram ca avem cele mai frumoase haine, dar si cele mai diferite. Mi s-a intamplat mai de mult sa ma duc la un party la care rau doi baieti cu acelasi hanorac. Nu stiu daca pentru voi e ceva aiurea, insa eu unul m-as fi simtit cel putin ciudat daca as fi fost pus in situatia asta. Tin destul de mult la hainele mele si cred ca toti ar trebui sa na gandim mai mult la modul in care ne imbracam. Valabil si pentru parintii care isi imbraca pe cei mici de prin hipermarketuri, in loc sa caute hainute pentru copii UNICE pe internet sau in locuri in care personalitatea isi da mana cu calitatea.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.