Deschizi Facebook, inchizi Facebook

Atunci cand plictiseala te gaseste la calculator, inchizi Facebook si il deschizi din nou in speranta ca apare ceva care sa iti atraga atentia. Bineinteles ca nu apare nimic si te trezesti ca nu faci altceva de cat sa pierzi vremea de pomana deschizand si inchizand o pagina pe internet. Incerc sa imi imaginez lumea din jur fara Facebook si nu cred reusesc sa vad un contur. E foarte greu sa iti imaginezi o lume atat de acaparata de acest obicei al Facebook. Stau si ma gandesc catre ce s-ar fi orientat atentia oamenilor daca nu ar fi existat Facebook si din pacate, in afara de Hi5, nu vad alta solutie online.

Hi5 a fost mare si tare la vremea ,ui si bineinteles ca a disparut cu viteza ciumei atunci cand a apaarut Facebook. Toata lumea a migrat de pe o platforma destul de copilaroasa catre una ceva mai serioasa. Iata ca in ziua de azi conturile de Facebook sunt luate in serios de toata lumea, oameni se cunosc si se casatoresc, angajatori iti verifica angajatii la angajare dar si in timpul de lucru, etc. Facebook a devenit parte componenta a vietii noastre si cred ca ar fi imposibil sa smulgem pur si simplu din contemporan ideea de existenta a acestei retele de socializare.

Acasa, pe telefon, toata lumea0i cu nasul in Facebook. Pierdem atat de mult timp cu el, incat ma gandesc de multe ori sa renunt la cont. deschizi Facebook, inchizi Facebook. Asa o tii toata ziua si nu cred ca e tocmai ok. Incerc sa ma gandesc la faptul ca timpul pierdut cautand noi barfe ar putea fi folosit in scopuri cu adevarat reale si ce pot fi fructificate intr-un fel. Facebook nu-ti da de foame, ci iti rapeste timp pe care il poti folosi muncind pentru o paine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.