Radiatoarele cu halogen, cea mai buna si economa solutie de incalzire

M-am mutat de vreo 7 ani de zile intr-o casa ce nu este racordata la sistemul de termoficare si nici soba nu are. Primul an m-am intrebat cum naiba o sa faca sa ma incalzesc, insa faptul ca am incercat un radiator cu halogen a reusit sa imi elimine dubiile. Spre deosebire, de aeroterme, radiatoarele cu halogen au un randament mult mai bun si nu iti vantura nimic in freza. Pur si simplu emana caldura exact asemenea unui radiator incalzit cu apa fiarta. Bine, emana mult mai multa caldura.

Eu am cumparat unul de 1200w in 3 trepte de putere. Fiecare treapta corespunde unei lampi halogen de 400w si poti aprinde una, doua sau 3 lampi in functie de cat de cald vrei sa faci in casa. Rar de tot cand am fost nevoit sa merg pe 3 trepte si asta din cauza faptului ca la mine camerele sunt mici si destul de bine izolate. Peretii sunt grosi si nu prea exista risipa de caldura. Radiatoarele cu halogen sunt o solutie destul de buna pentru cei care vor sa se incalzeasa electric fara sa le sufle aerotermele in freza.

Exista oameni care pur si simplu sunt sensibili la curentul de aer si se aleg cu dureri de cap ori de masele si cred ca e mult mai ok pentru ei sa aleaga un radiator cu halogen. In plus, sunt destul de ieftine, costa maxim 150 de lei din cate am vazut eu in ultima vreme prin magazine. Au inceput sa apara oferte mult mai bune in oras de cand cu termificarea ce se facea asteptata. Puteti sa incercati radiatoarele cu halogen si sunt sigur ca o sa le vedeti destul de eficente cum le vad si eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.