Cum sa iti gasesti un scaun bun

Fie ca e vorba de un scaun de bucatarie, unul de birou, sau unul pentru masa din living, acesta trebuie sa fie comod. Scaunele, obiectele pe care stam zilnic chiar si ore in sir, trebuie sa ne sustina bine coloana si sa ne faca sa adoptam pozitia potrivita oriunde am sta. Daca o sa ne aglomeram casa cu taburete, cu siguranta si pe un scaun ergonomic vom adopta aceeasi pozitie incorecta pe care ne-am format-o stand mult timp pe taburete. In randurile ce urmeaza veti afla ce criterii trebuie sa indeplineasca un scaun, pentru ca sa fie potrivit pentru o sedere indelungata pe el.

 

  1. Scaunul de bucatarie – trebuie sa ocupe cat mai putin spatiu; de aceea multe persoane aleg taburetele pentru bucatarie. Cu toate acestea si pentru bucatarie sunt recomandate scaunele cu spatar, care sa sustina coloana. In Timisoara o gama larga de scaune de bucatarie cu spatar, la preturi accesibile, gasesti la Selgros. Inaltimea scaunelor de bucatarie trebuie sa aiba 45-50 cm, daca masa are 80 cm (dimensiunile standard).

 

  1. Scaunul de birou – trebuie sa aiba inaltimea potrivita, in primul rand. De aceea sunt recomandate scaunele la care li se poate ajusta inaltimea. In plus, scaunelor de birou le mai trebuie si un spatar confortabil, un suport pentru cap si unul pentru brate. Iar daca este posibila si balansarea pe spate, cu atat mai bine. Cele mai populare variante la care lumea decurge, sunt scaunele rotative, care permit o mobilitate sporita.

 

  1. Scaunul de living – pe langa toate caracteristicile de care scaunele de bucatarie trebuie sa dispuna, cele pentru living aduc in plus estetica. Acestea trebuie alese astfel incat sa completeze frumos si cu bun gust designul interior al sufrageriei.

 

Mare atentie, deci, atunci cand alegeti scaune pentru locuinta voastra! Investit in articole rezistente, care sa ofere pe termen lung o sedere placuta si confortabila. Pentru scaune de calitate, la preturi foarte bune, accesati ofertele Selgros Timisoara.

 

Selgros Timisoara

Produse alimentare si nealimentare

Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO

Tel: 0256 279 000

Fax 0256 279 199

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.