Cand esti bun esti luat de fraier

Eu unul am ajuns la concluzia asta dupa ce am reparat jumatate din calculatoarele defecte din Severin. Am observat ca in Romania cel mai bine este sa il iei pe nu stiu in brate, intrucat daca dai senzatia ca stii sa faci ceva, soarta iti este pecetluita. Prietenii sau mai bine zis asa zisii prieteni iti vor cere sa ii ajuti de fiecare data cand ei, rudele lor, prietenii prietenilor lor, pisica lor, soarecele de dupa sopron are vreo problema de rezolvat.

 

Asa se intampla intr-o tara in care nimeni nu vrea sa invete, toti se bazeaza pe fraieri ca sa le rezolve problema. Nici unul dintre cei carora le-am reparat calculatorul nu a invatat de unul singur ulterior sa isi instaleze un Windows de exemplu, absolut nimeni. Daca se defecta, ma chemau pe mine sa pierd vremea vreo doua ceasuri, intrucat nici macar sa isi scoata pozele din PC nu erau in stare. Lenea mare, era mai simplu sa vina fraierul sa le faca munca.

Cand esti bun esti luat de fraier, ce pot sa mai zic? Ajunsesem rau de tot, adica ma apucam sa repar toate troacele gratis si mai si cumparam piese cu banii mei ca sa le fac sa functioneze. Ultima data cand am facut treaba asta a fost vorba despre o placa de sunet pentru un PC al caror proprietari m-au mintit ca nu-i bun Windows-ul. Sperau sa fac minuni si sa butonez o zi intreaga la el ca sa il fac tot gratis bineinteles. Asta am urat cel mai mult la oameni, sa minta ca sa imi dau eu interesul mai mult. Credeau ca le zic din start ca e nevoie de alta placa de sunet si nu voiau sa dea bani pe ea. Gainarii, micime.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.