Cand a fost ultima data cand ai folosit un CD sau un DVD?

Incerc din rasputeri sa imi aduc aminte de momentul in care am folosit un CD sau un DVD. De obicei, foloseam asemenea lucruri cand era XP-ul la putere si aveam de reparat niste calculatoare destul de vechi cat sa nu stie de magnificul stick de memorie. De cand a disparut XP-ul si de cand am incetat sa mai fac acte de binefacere cu timpul meu liber, nu am mai folosit deloc un CD sau un DVD. Ma uitam la ele zilele trecute, erau toate acolo intr-o borseta. Toate CD-urile cu Windows XP si Windows 7 erau aliniate frumos intr-o ordine aproape alfabetica. Sunt ordonat de fel…

Mai foloseam CD-uri cu Windows cand se mai stricau calculatoarele pe la statie. Si acolo eram meseriasul gratis de serviciu. Cand se strica, trebuia sa umblu la borseta. Bine, nu m-a deranjat pana la un anumit punct. Uneori cand faci lucrurile din pasiune treci cu vederea faptul ca nu exista o plata, insa atunci cand vezi ca esti luat de prost, e clar ca trebuie sa iei atitudine. Mai foloseam in trecut DVD-uri ca sa stochez date, poze vechi si alte minuni de-astea, chiar si programe PC pe care le instalam la cei la care ma duceam sa repar calculatoare. Atunci nu avea toata lumea internet ca sa le poti descarca direct.

Cred ca DVD-ul este un standard pe cale de disparitie asa cum a fost si floppy pana nu de mult. Capacitatea este limitata si sunt dificil de transportat, voluminoase. Sa nu mai zic de faptul ca se deterioreaza daca nu le transporti asa cum trebuie. Lasa-mi un comentariu si spune-mi cand ai folosit ultima data un CD sau un DVD, ca sunt curios daca sunt singurul care a ales sa ingroape acest standard.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.