Asa e cand indienii primesc acces la internet- despre teme si pluginuri WordPress

De cand m-am apucat de blogging am invatat sa imi construiesc singur site-urile WordPress. Am invatat sa instalez platforma, am invatat sa instalez pluginuri si am invatat si ceva troubleshooting. Ideea este ca mai bine invatam dracului html sau orice altceva, intrucat WordPress este extraordinar de simplu de spart si cand cineva iti sparge site-ul WordPress, apoi stii ca ai de munca vreo doua ceasuri ca sa il readuci la lumina.

Pluginurile si temele WordPress sunt croite in majoritate covarsitoare de catre indieni, asa ca e lesne de inteles ce se intampla in cazul in care nu exista calitate sau in cazul in care exista vulnerabilitati. In plus, trebuie sa recunoastem faptul ca WordPress este o platforma gratuita si 95% dintre utilizatorii ei folosesc si variante gratuite de pluginuri. La ce ne putem astepta atata timp cat avem de-a face cu un lucru gratis? Nu cred ca e momentul sa ne mai gandim de ce sau din ce cauza. Cand ai zis gratuit ai zis totul.

Cel mai bine este sa folositi cat mai putine pluginuri, alaturi de o tema care nu-i facuta de indieni si pe care ati dat bani. Nu mai folositi temele nulled intrucat nu merita efortul. Cu cat veti folosi mai multe teme piratate cu atat aveti sanse sa va treziti cu scripturi de spam intr-un site la care poate chiar ati muncit. E pacat de munca noastra si din aceasta cauza va recomand calitatea. Nu va feriti sa dati cativa dolari pentru un plugin daca chiar il considerati util si important. Pana la urma nimic nu se compara cu linistea noastra, cu linistea de a avea un site de care nu isi bate nimeni joc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.