Tu cata importanta acorzi invitatiilor de nunta sau de botez?

Invitatiile pentru nunta sau cele pentru botez trebuie sa fie ceva aparte. M-am saturat cate foi simple, slab conturate cu ceva talent artistic am primit pana acum. Dupa invitatie, imi dau seama exact de nunta sau botezul la care ma voi duce. Ieftine, banale, lipsite de personalitate. Cam asa pot fi descrise invitatiile pe care cei din Severin sunt in stare sa le conceapa din pacate. Daca ai un botez sau o nunta, trebuie sa te reorientezi in cazul in care nu vrei sa dai senzatia de eveniment ieftin la care probabil lumea va crede ca va fi servita cu vin de la tara si sifon.

De unde poti comanda cele mai impresionante invitatii de nunta sau de botez?

Cele mai frumoase si inteligente, personalizate, invitatii de botez si nunta le-am vazut pe www.deluxe-cards.ro. Sunt ceva atat de special, incat nu aveau cum sa imi scape din vizor. Mereu am avut o personalitate inclinata catre unic si frumos. Daca vreodata o sa am nevoie de invitatii pentru diverse evenimente, cu siguranta voi apela la cei de la www.deluxe-cards.ro. Sfatul meu este sa apelati si voi daca va doriti un eveniment special care sa inceapa inca din clipa in care daruiti invitatia cu pricina. O invitatie foarte unica si personalizata va crea senzatie de fiecare data, in fiecare suflet.

Cred ca avem dreptul sa refuzam nuntile superficiale

Povesteam in articolele precedente faptul ca eu nu ma duc pe la nunti. Am refuzat sa ma duc la toate nuntile daca stiam ca se organizeaza ieftin si se cer o gramada de bani. Adica frate, daca tot faci nunta si ceri o gramada de bani, ofera ceva in schimbul banilor, nu vin de la tara cu sifon. Ca nu toata lumea e disperata dupa spritul ieftin si fara sens al romanilor. In momentul in care primesc o invitatie de nunta frumos lucrata, cu personalitate si de calitate, ma duc si la eveniment. Pana acum, pot numara pe degete invitatiile primite pentru nunti serioase.

Calitatea unei nunti se traduce din prima clipa prin intermediul invitatiei

Nu stiu cum sunt altii, insa ma gandesc ca daca pentru propria nunta nu iti dai interesul sa iasa ceva extraordinar, atunci nu inteleg pentru ce o sa te strofoci in viata. 99% dintre cei care organizeaza o nunta o organizeaza cu gandul de a face bani, nu de a crea un eveniment calitativ. De multe ori calitatea cade undeva pe la coada clasamentului, la coada listei cu prioritati. Important este sa vina cat mai multa lume si sa se faca cat mai multi bani din darul de nunta. Numai la noi vezi mojicia si ciorapeala asta cu banii dati la nunta si cu vinul de tara amestecat cu sifon.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.