Nu mai beau cafea la plic

Am incetat sa mai beau cafea la plic de ceva vreme si asta pentru ca am lasat o data cana nespalata in chiuveta pentru aproximativ o zi, dupa care nu am mai putut sa scot cafeaua intarita de pe cana. Si stateam si ma gandeam ce dracului baga in plicul ala de 3 in 1 de se lipeste de cana ca cimentul? Oare asa se depune si inauntrul corpului? Cum poate cafeaua sa se lipeasca de cana astfel incat sa n-o mai poti dezlipi nici cu dalta? Si doar am spalat cu apa calda. Daca era apa rece mai ziceam dar nici cu apa calda sa nu se ia? Mi se pare cel putin ciudat..

Am trecut pe cafea naturala, bine, poate ca e mult spus naturala. Am trecut pe cafea macinata. Nu stiu cat de naturala o fi, insa inclin sa cred ca e mult mai ok de cat rahatul ala de plic pe care daca il lasi in cana nu se mai ia. Cred ca pana la urma o sa cumpar un expresor in care o sa pun cafea boabe sau cafea macinata. Stiu ca sunt putin mai scumpe, insa trebuie sa scap de aceste otravuri. Nimic nu cred ca poate sa fie mai daunator de cat chimicalele in corp. Stiam ca un produs sub forma de praf este compus si din chimicale dar chiar in halul asta? Sa nu se ia nici cu apa calda? Sa freci pe cana 10 minute?

Am avut un moment in care renuntasem de tot la cafea, insa recent am inceput sa mai bag trompa din cand in cand in cana. Cred ca mai bine nu mai beau deloc si gata, termin balciul. Ori imi cumpar un expresor suparat capabil sa faca o cafea buna naturala cat de cat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.