Faceti loc, intra Dani Mocanu

A aparut inca un colorat pe Youtube in lumea manelelor, ii zice Dani Mocanu. Reuseste sa stranga milioane de vizualizari la clipurile sale in care nu face altceva de cat sa se laude cat de tare si cat de smecher este dumnealui. Se pare ca tineretul rezoneaza cu ideile si gandurile transmise in clipurile lui, intrucat ratia like – dislike este covarsitoare in favoarea like.

Planeta Pamant se duce de rapa. Cred ca in curand noi, cei care nu halim tiganii, borfasii, infractorii si manelistii o sa ne facem bagajul si plecam din tara intr-un loc in care ei nu pot sa mai faca nimic, sa nu mai auzim nimic de ei. Sa nu mai auzim pe nimeni care incepe melodii cu “Sunt un Vip si am putere”, sa nu mai vedem clipuri cu manelisti atat de prosti incat nu au auzit ca ruleta ruseasca se joaca cu revolver, nu cu pistol cu incarcator.

Am vazut pe Youtube un circ de toata frumusetea cu Dani Mocanu, hot de meserie conform celui care l-a adus in prim plan, nimeni altul de cat alt Dani, Dani Printul Banatului. Cica Mocanu i-a furat astuia din PC o piesa si a scos-o la alt studio. S-au luat la harta dupa vre-un an de zile si bineinteles ca lume are motive intemeiate sa se uite la acest circ, nu?

Nu stiu incotro, pacat ca Youtube nu poate sa interzica accesul acestor oameni la upload dar probabil ar fi o greseala daca s-ar intampla printr-o minune acest lucru, intrucat la cate vizualizari si likeuri sunt la clipuri, totul e perfect asa cum este. Asta e Romania, tara in care tiganii si manelistii sunt venerati mai ceva decat pe Hristos. Faceti loc, intra Dani Mocanu, regele regilor, faraonul faraonilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.