Cat am reusit sa folosesc din contul de 52GB de la Dropbox

Am spus in nenumarate randuri faptul ca Dropbox este una dintre cele mai utile aplicatii pe care internetul le-a scos la iveala in ultimii 5 ani. Iata cum m-am pricopsit eu cu 50 GB spatiu de stocare pe Dropbox, pentru 24 de luni. Nu a trebuit de cat sa activez Dropbox pe tableta Samsung Galaxy Tab 2 si am primit 12 luni 50 GB, dupa ce a expirat perioada promotionala am mai activat Dropbox de pe un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim si fiind al doilea dispozitiv Samsung pe cont, am primit 50 GB pe 24 de luni. Multi dintre voi o sa ma intrebe la ce folosesc eu Dropbox de-l ridic in slavi atat de mult…

Ei bine, il folosesc pentru scriere si editare de fisiere text. Pur si simplu creez in folder cu articole pe Dropbox si salvez documentele in el. Astfel, le pot accesa oricand de pe telefon, pot continua sa le editez sau sa le scriu de pe laptop si asa mai departe. De asemenea, Dropbox mi-a salvat curul in doua situatii critice, dupa cum urmeaza:

  • Aveam de predat vreo 60 de articole adica 2 zile de munca si calculatorul nu mai vedea HDD-ul. Daca se defecta HDD-ul cu contentul pe el, greu de tot mai recuperam…
  • Fisierele urcate pe Dropbox nu pot fi niciodata sterse in totalitate. Ele raman in Cloud si pot fi reactivate. Exact ca un RESTORE pentru fisierele aflate in Recycle Bin. Stersesem niste articole pentru un client si am fost salvat de aceasta functie care nu iti da numai posibilitatea de recuperare bruta, ci si de recuperare a versiunilor anterioare.

Din cei 52 GB, folosesc doar 1.5 GB cu textele mele. Nu am ce sa depozitez in cloud in afara de fisiere text si pozele pe care le fac cu telefonul mobil. Dropbox Mobile are functie de upload automat al pozelor facute cu telefonul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.