Care sunt magazinele online in care mai poti avea incredere de Black Friday

Ma amuz destul de copios pe seama Black Friday pentru ca an de an ridicolul isi atinge apogeul. Multe magazine online incep sa umfle preturile cu o luna inainte ca sa poata sa aiba de unde sa scada de Black Friday. Exista magazine care au decis sa scada la 1% sau sa scoata de tot comisioanele afiliatilor de Black Friday, pe motiv ca s-ar pricopsi destul de serios in urma acestei sarbatori imprumutata din State si terfelita prin mocirla romaneasca in purul stil taranesc al nostru.

De unde mai poti cumpara de Black Friday fara sa iei teapa, fara sa cumperi minciuni, fara sa astepti 2 saptamani sa ti se livreze produsul? Ca-mi aduc aminte de Emag de Black Friday ce an de an alege sa vanda piele ursului din padure sau pe romaneste produse pe care nu le are pe stoc. Am intocmit o lista cu 5 magazine online serioase, mai putin cunoscute ce nu-si permit sa isi bata joc de clienti.

  1. Bioportal.ro – magazin structurat sub forma de farmacie naturista. Produsele lor sunt 100% naturale si puteti cumpara Vitamina B de Black Friday la pret foarte bund e la ei.
  2. Homex.ro – magazin de produse generale destinate confortului casnic, scoate o promotie pentru lenjerii de pat, pe care o puteti urmari accesand linkul: http://lenjerii.homex.ro/
  3. Scotianul.ro – poate o sa va para ciudat, insa este deja un magazin de reduceri. Magazinul de reduceri Scotianul.ro se pregateste de Black Friday si cred ca mai mult ca sigur veti gasi ceva la super pret daca urmariti cu atentie evenimentul.
  4. DepoChic.ro – magazin online destinat elegantei si stilului feminin pe cale de disparitie. Daca ursul Panda este protejat de lege, asa ar trebui si eleganta sa fie. www.Depochic.ro protejeaza eleganta de Black Friday prin preturi imbatabile la imbracaminte.
  5. HelenBoutique.ro – magazin online destinat articolelor de imbracaminte feminina. Bine, o sa spuneti ca mai sunt multe ca ele, insa eu unul va garantez ca daca o sa comandati de le Helen Boutique nu o sa aveti parte de surprize neplacute de Black Friday.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.