Locurile de parcare apartin nimanui, insa stiu ca exista cam multi nesimtiti

De cateva luni de zile cred ca s-a mutat in bloc o familie noua. Un el si o ea, trecuti de 50 de ani probabil. Ea conduce mereu un Logan albastru cu numere cocalaresti BMW… De fiecare data cand parcheaza masina ocupa trei locuri ca vaca. Eu inteleg faptul ca soferia este dificila, insa daca nu te pricepi sa parchezi masina in locul respectiv, gandeste-te si la ceilalti. Nu o lasa ca balega in poteca doar ca nu te pricepi tu mai mult… Abia astept sa dau ochii cu duduia sa ii transmit cateva chestii si cred ca se va intampla destul de recent aceasta intalnire.

Adica frate eu nu pricep cum poti sa fii atat de nesimtit. Adica vezi ca cel loc de parcare apartine cuiva, si tu lasi masina acolo de fiecare data desi ai loc mai sus, mai jos, mai la stanga mai la dreapta. Cred ca pana nu ma pun cu ciomagul pe mascaricii astia coborati din varf de munte cu apucaturi de tarani cocliti, nu se potolesc. Nu m-a deranjat niciodata sa impart locul de parcare cu cineva, din contra, era o vreme cand pe coltisorul acela de bloc stateau parcate trei masini, nu una, treci. Ei bine, de cand a venit taranca asta nu mai are loc de cat loganul ei albastru cu numere MH-XX-BMW, ca nu am retinut cifrele mijlocii.

Repet, nu e locul meu de parcare, nu m-am nascut cu el in brate desi imi tin masina acolo de 7 ani de zile… Oricine poate sa parcheze acolo ATATA TIMP CAT NU OCUPA 3 LOCURI si lasa loc si celorlalti. Nu cred ca e atat de dificil sa aproximezi distantele si sa tragi masina astfel incat sa mai aiba si ceilalti loc, nu? Sau na, pentru unii e dificil sa ai bun simt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.