Frumusetea, bibelou de portelan

Frumusetea conteaza extraordinar de mult in ziua de azi si sunt de parere ca acordam prea multa atentie acestui fapt. Frumusetea ar trebui intotdeauna sa fie pe locul doi, pe primul sa fie mereu sufletul si personalitatea. Din pacate, atata timp cat traim intr-o societate ahtiata dupa cultul frumosului, sentimentele or sa stea in plan secund. E destul de simplu sa te lauzi cu ceva ce nu-ti apartine, adica cu frumusetea si ce faci cand bibeloul se sparge? Ei bine, in acest caz exista chirurgia plastica. Poti sa apelezi la operatii de marire sani in cazul in care esti femeie bineinteles.

Poate fi frumusetea imbunatatita artificial?

Se pare ca tehnologia moderna are solutii pentru toti si pentru toate. Aceste operatii de marire sani se adreseaza femeilor care doresc un bust generos cu care sa impresioneze sau celor care au suferit un accident si au nevoie de chirurgie reparatorie. In orice caz, tehnica permite. Frumusetea este ajutata mai mult ca niciodata de tehnologie si nu cred ca este neaparat ceva rau. Bine, unele voci ar spune ca trebuie sa ne multumim cu ce avem de la Dumnezeu, insa poti sa faci asta cand la fiecare colt de strada esti ocarat si batjocorit doar din cauza faptului ca te-ai nascut sau ai capatat un anumit defect?

Este frumusetea frumoasa sau traim o frumusete urata?

Nu, societatea contemporana nu poate sa inteleaga ce inseamna suflet. Eu m-am convins de treaba asta in momentul in care am terminat scoala generala si atunci sa fi fost anii 2004-2005. Chestia asta cu prejudecatile nu-i de ieri de azi, e o prostie care a escaladat si a escaladat destul de gresit. O sa va dau si un exemplu. Ma uit pe strada si vad o gramada de fete machiate ca niste sperietori de ciori. Pur si simplu arata oribil, insa ele se crede foarte frumoase. Se intampla acest lucru pentru ca societatea e de prost gust si lauda prost gustul. Pai cate fete ati vazut voi cu un machiaj de genul somkey eyes? Bineinteles ca foarte putine inspre deloc. Pai cine sa stie ce despre smokey eyes atata timp ca se propovaduieste kitsch-ul in societate?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.