Fara griji de cand am trecut la o imprimanta laser

In sfarsit am scapat de porcaria aia de imprimanta cu cerneala. S-a terminat cu manjitul pe maini si pe birou cand se termina cartusul si cu nervii pe care ii aveam atunci cand se usca buretele in interiorul cartusului. Ca sa ne intelegem, o sa va povestesc de unde atata bucurie doar pentru ca am scapat de o imprimanta cu cerneala. Mi-a fost utila vreo 7 ani daca ma gandesc mai bine, insa si-a dat duhul in urma cu cateva luni. Nu voia sa mai scoata nimic pe foi si pace.

Evident, nu o foloseam atat de des si cartusul se usca in interior dupa ce il incarcam prima data. Asa e cu cartusele astea HP pe cerneala, cand se golesc le umpli si tu ca romanul, doar nu o sa dai 50 de lei pe altul nou, nu? Tragi pe cel vechi pana nu mai poate. Chestia e ca dupa cum spuneam, in interior are un burete care se usuca dupa ce intra aerul si nu mai retine tusul. Astfel, ajungi sa imprimi 10 pagini si sa fi nevoit sa incarci cartusul. Din pacate, te faci ca porcul pe maini incercand sa il umpli din nou.

Am terminat balciul cu imprimanta cu cerneala si am cumparat o imprimanta laser. E mult mai fiabila si mult mai serioasa. Eu am cumparat una second hand pe care am dat aproximativ 130 de lei cu tot cu transport. Mai are toner pentru vreo 2000 de pagini si cred ca nu voi avea nevoie niciodata sa ii incarc cartusul. Asta si urmaream, sa am alaturi de o imprimanta care sa nu ma oblige sa o bibilesc de fiecare data cand am nevoie de ceva, o data pe luna sau ceva de genul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.