Ce Dumnezeului baga in suc de-l pisi in 10 minute?

Ba frate eu ma intreb chestia asta de fiecare data cand beau ceva Fanta, nu conteaza aroma. Valabil si pentru celelalte sucuri acidulate. Nu inteleg ce naiba baga in ele de te trimit la veceu dupa 10 minute de cand ai baut paharul cu pricina. Daca ai dat pe gat jumatate de litru, soarta ta va fi cel putin crancena. Ma gandeam in cele din urma sa renunt sa le mai consum, insa ce si si consumi? Aia nu, cealalta nu, pana la urma o sa bem pisat de vaca? Ce naiba sa mai bem ca nici un suc nu ne mai face bine sau daca nu are beneficii macar sa nu ne trimita la closet din 5 in 5 minute pe sistemul bei un pahar si pisi 3.

Stiu ca cele mai bune sucuri sunt cele din fructele stoarse, insa te poti baza pe asa ceva? Eu am dubii in ceea ce priveste fructele din magazine pentru ca sunt si acelea pline de chimicale. Nu mai exista nimic natural in jur de cat daca-ti cresti tu cu mana ta pomul in curte. Doar asa ai siguranta ca nu exista chimicale in poame, insa oricum va fi contaminat de poluarea din atmosfera sau de cea din sol. S-au dus vremurile cand aveam atmosfera curata cu atata masini in jur.

Cred ca o sa spun STOP de data asta la sucurile acidulate. La Cola am renuntat de mult timp. Nu mai beau Cola de ani buni si nu pentru ca mi-ar fi facut rau ci pentru ca nu-mi plac sucurile care te agita. Probabil cafeina din Cola nu-mi prieste. Si oricum contine multe chimicale pe care nu le recomanda nimeni nimanui. Si inca ceva, asa ca de final, oricum Cola de la noi din magazin e pisvaiter comparativ cu cola ce se vinde in strainatate, ca intr-o vreme oamenii treceau la sarbi ca sa cumpere Cola si Fanta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.